Georges Foundation Thanks You 💫

Lieve vrienden,

Nu het eerste benefiet ten voordele van de Georges Foundation enkele maanden achter ons ligt, willen we graag de tijd nemen om jullie op de hoogte te brengen van wat we reeds hebben verwezenlijkt met jullie gulle giften.

Het werd meteen duidelijk op de benefietavond zelf dat we een enorm bedrag hadden ingezameld, meer dan we ooit hadden durven dromen!

We kunnen jullie met fierheid melden dat er reeds 1300 dozen melkpoeder zijn geleverd aan de vier organisaties die we met de Georges Foundation ondersteunen. Het grootste deel hiervan werd aan Moeders voor Moeders in Borgerhout geschonken, een organisatie die de allerarmste Vlaamse moeders en hun kindjes ondersteund. Over de komende maanden leveren we nog een 1000-tal dozen melkpoeder, verdeeld over de vier verschillende organisaties.

Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder jullie financiële steun. Wijzelf, de hulporganisaties en de talloze geholpen jonge gezinnen zijn jullie daarom ontzettend dankbaar.

In tweede instantie willen we ook de hulporganisaties bedanken voor hun bijdrage! Iedere dag opnieuw zetten talloze vrijwilligers zich in om gezinnen die het nodig hebben te helpen. Het is via deze mensen dat wij de kans hebben om de talloze jonge gezinnen te bereiken en gerichte hulp kunnen aanbieden.

"Tot slot nog een dankwoordje voor onze gulle sponsors; Skin Instituut, castor, bloemen Vercamer en het belgische familiewijnhuis ‘Chateau la Haye’. Ook de werknemers van Skylux bedanken we van harte voor de gulle donaties op onze eerste inzamelactie.

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Recently Viewed
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top